UP! Nispen: Toekomst

  • 12-09-2024 donderdag van 13.30 tot 15.00
  • Bergsebaan 8, 4709 AN Nispen
  • Ontmoeten

Soms loop je in je eentje na te denken over van alles en nog wat. Dan is het fijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan tijdens de UP!-groepsgesprekken georganiseerd door Humanitas.

Organisator: Katinka van Humanitas West-Brabant West

Bij Humanitas werken we vanuit mogelijkheden, eigen kracht, eigen regie en we doen dit vooral graag samen.

Soms helpen we mensen met een maatje dat aan huis komt. Op andere momenten begeleiden we groepen die bijvoorbeeld in gesprek gaan over Samenkracht en Ouder worden of over Rouw en Verlies. Ook geven we regelmatig vrijwilligerstrainingen over actuele thema's als Positieve Gezondheid, Eenzaamheid en Thuisadministratie.

Heb je hulp nodig?

Neem een kijkje op onze website om te zien welke hulp bij jou past. We plannen vervolgens een kennismakingsgesprek met je in, bij voorkeur aan huis. In dat gesprek luisteren we graag naar je verhaal. Vervolgens kijken we samen naar wat je zou willen doen of veranderen. Het liefst starten we vanuit een brede blik naar je leven, zodat je ook ontdekt wat belangrijk voor je is, waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt.

Wil je vrijwilliger worden? 

Ben je enkele uren per week beschikbaar en lijkt het je leuk; Nederlands te kletsen met anderstaligen en kennis te maken met hun cultuur? Een luisterend oor te zijn voor buurtgenoten met een verliessituatie of eenzame gevoelens? Een helpende hand te bieden bij financiƫle en administratieve zorgen? Krijg je er energie van om met een groep inwoners in gesprek te gaan over veerkracht, meedoen, zingeving en zo te ontdekken waar zij blij van worden? Of vind je het leuk de ervaringsverhalen van onze vrijwilligers en deelnemers te schrijven en te delen via (social) media?

Neem vooral een kijkje op onze website!

En ontdek wat bij je past. Aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan via deze link

https://www.humanitas.nl/afdeling/west-brabant-west/aanmeldformulier-vrijwilliger-humanitas-wbw/

... Lees meer

Zet in agenda