Taalcafé

  • 27-02-2024 Op een ontspannen manier oefenen met de Nederlandse taal en andere mensen ontmoeten die ook Nederlands willen oefenen. Dat kan bij het Taalcafé in de bibliotheek. Het Taalcafé is gratis. Aanmelden is niet nodig, je kunt zo binnenlopen!
  • Markt 54a, 4701 PH Roosendaal
  • Ontmoeten

Op een ontspannen manier oefenen met de Nederlandse taal en andere mensen ontmoeten die ook Nederlands willen oefenen. Dat kan bij het Taalcafé in de bibliotheek. Je bent welkom voor een kopje koffie of thee, gezellig kletsen, spelletjes doen en andere mensen leren kennen. Maar ook om te leren over andere culturen en het opdoen van sociale contacten. Het Taalcafé is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig. Je kunt zo binnenlopen! Je kunt iedere week deelnemen of af en toe, dat is helemaal aan jou. Er is altijd een taalvrijwilliger aanwezig die ook aanschuift bij de gesprekken. Dit Taalcafé wordt verzorgd in samenwerking met Humanitas.

Organisator: Bibliotheek West-Brabant van Bibliotheek West-Brabant

Welkom bij de bieb! De bibliotheek is naast een plek waar je boeken kunt lenen ook dé plek om jezelf te ontwikkelen. Wij organiseren regelmatig activiteiten. Onze agenda zie je hier.... Lees meer

Zet in agenda