Roosendaal voor Jou LIVE! 2024

  • 09-06-2024 Zondag vanaf
  • Tongerloplein 1, 4701 HT Roosendaal
  • Ontmoeten

Roosendaal voor Jou LIVE! is niet zomaar een festival; Roosendaal laat hiermee zien hoe trots we zijn op de tomeloze inzet van vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties, stichtingen en goede doelen in onze prachtige gemeente.

In het speciale VIP-uur vindt o.a. de uitreiking van de Talisman, de geluksbrenger van Roosendaal, plaats. Ook is er een leuke verrassing voor de aanwezige vrijwilligers, aanmelden kan via www.roosendaalvoorjoulive.nl/inschrijven.

Na dit uurtje start het benefietfestival met live-muziek van maar liefst zeven bands. Ook kun je kijken of meedoen met de Socialympics! Stichtingen en verenigingen strijden voor een goed doel a.h.v. spellen op het gebied van kracht, kennis, balans, techniek, snelheid en team. 

Roosendaal voor Jou LIVE! wordt georganiseerd door Stichting Social Klus, dat de vrijwilligerscentrale van de gemeente Roosendaal beheert. "Wij hebben met dit benefietfestival het bekende jaarlijkse vrijwilligersfeest in een nieuw jasje gestoken. We brengen hiermee vrijwilligerswerk onder de aandacht bij àlle inwoners van Roosendaal. Vrijwilligers blijven zoals gebruikelijk onze VIP's!"

Zie www.roosendaalvoorjoulive.nl voor meer informatie.

Organisator: Marloes van Social Klus

Wij zijn een welzijnsorganisatie dat bewoners van o.a. de gemeente Roosendaal ondersteunt door de inzet van vrijwilligershulp. Denk bijv. aan Praktische en Digitale Ondersteuning, Maatjescontact, het Leerhuis, Boodschappenhulp, Roosendaals Jeugdontbijt en Oekraïnehulp.

Social Klus is tevens de beheerder van Roosendaal voor Elkaar, Roosendaal voor Jou en Roosendaalse Vrienden.  

... Lees meer

Zet in agenda