CoderDojo 2.0

  • 13-07-2024 Elke tweede zaterdag van de maand
  • Markt 54a, 4701 PH Roosendaal
  • Cultuur

Wil jij leren hoe je je eigen apps, websites of 3D games kunt maken? Of hoe je een microbit-maqueen robot kunt programmeren om te voetballen of te reageren op sensoren? Of hoe je een 3D printer kunt gebruiken om je eigen ontwerpen tot leven te brengen? Elke tweede zaterdag van de maand kunnen jongeren van 12 t/m 17 jaar bij CoderDojo 2.0 in de bibliotheek in Roosendaal gratis leren programmeren, 3D printen/ontwerpen en nog veel meer.


CoderDojo is voor iedereen die geïnteresseerd is in technologie en programmeren. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of niet. Bij CoderDojo leer je in je eigen tempo en op je eigen niveau. Je kunt ook je vragen stellen aan de mentoren, of je kennis en tips delen met andere deelnemers. CoderDojo is een leuke en leerzame manier om je te verdiepen in de wereld van programmeren en technologie. Meld je snel aan en doe mee!


* Deze CoderDojo 2.0 is bedoeld voor jongeren van 12 t/m 17 jaar;

* Aan deze CoderDojo kunnen maximaal 15 jongeren meedoen;

* Het is belangrijk dat je je vooraf aanmeldt;

* Heb je zelf een laptop of tablet? Neem deze dan mee!


Aanmelden?

Ga naar www.bibliotheekwb.nl en zoek in de agenda op CoderDojo.

Organisator: Bibliotheek West-Brabant van Bibliotheek West-Brabant

Welkom bij de bieb! De bibliotheek is naast een plek waar je boeken kunt lenen ook dé plek om jezelf te ontwikkelen. Wij organiseren regelmatig activiteiten. Onze agenda zie je hier.... Lees meer

Zet in agenda