Buurtent Tolberg 4ALL Bergrand

  • 14-11-2023 Dinsdag van 13:00 uur - 15:00 uur
  • Locatie volgt 158, 4708 HK Roosendaal
  • Ontmoeten

Bij een Buurtent zijn verschillende organisaties aanwezig om met bewoners in gesprek te gaan zoals over allerhande onderwerpen op het gebied van wonen, leven, veiligheid en andere thema's. Of gewoon om kennis te maken met de dienstverleners in de wijk.

Organisator: Arthur van WijZijn Roosendaal

WijZijn gelooft dat ieder mens ooit hulp nodig kan hebben, maar ook dat iedereen iets voor een ander kan betekenen. Wie u ook bent, ook รบ kunt gebruikmaken van onze diensten. Kosteloos en zonder verwijsbriefje. Onze werkwijze is oplossingsgericht. Altijd gericht op het versterken van uw krachten en zelfredzaamheid.  

Het aanbod van WijZijn is breed. U kunt bij ons terecht voor hulp, informatie en advies. Bijvoorbeeld individueel, in een groep of online. Net wat u prettig vindt. Ook organiseren we activiteiten in de buurt. Ontmoeting, ontspanning en educatie. We bieden welzijnsdiensten waardoor mensen zelfstandig kunnen (blijven) wonen. En we ondersteunen mantelzorgers om het langer vol te houden. WijZijn draagt bij aan een veilige buurt waar u met plezier kunt wonen.  

... Lees meer

Zet in agenda