CuMa 2024

  • 25-05-2024 zaterdag tussen 11.00 en 18.00
  • Bovendonk 111, 4707 ZH Roosendaal
  • Cultuur
Op zaterdag 25 mei 2024 wordt de tuin van Cultuurhuis Bovendonk opnieuw omgetoverd tot een heus festivalterrein, waarbij het publiek tijdens CuMa 2024 van het zeer diverse culturele programma op het podium kan komen genieten. Hoewel de locatie en de opzet na het succes van CuMa'23 onveranderd zal blijven, wil organisator stichting Cultuur Verbindt Roosendaal komende jaren graag een uitdagender programma neerzetten. Een programma waarbij er wordt ingezet op de verbinding en samenwerking van, tussen en met de diverse culturele partijen en organisaties die onze gemeente rijk is. Wellicht komen niet alle ideeën dit jaar al tot uiting op het podium, maar de grondslag voor de komende jaren zal zeker wel gelegd worden. Meer informatie over CuMa 2024 is te vinden op https://cumaroosendaal.nl/ waar ook het uiteindelijk programma op te zal te vinden zal zijn.

Organisator: Herman van Stichting Cultuur Verbindt Roosendaal

Visie
Kunst en cultuur draagt bij aan de leefbaarheid van onze stad en dorpen. Ze brengen energie, inspiratie, zetten aan tot denken, dagen uit, verleggen grenzen en verbreden de horizon. Ze brengen mensen samen, vergroten ons zelfvertrouwen, versterken onze gezamenlijke identiteit en maken ons tot ‘trotse’ inwoners van de gemeente Roosendaal. Cultuur als instrument van ontmoeting: actief ruimte zoeken en creëren voor (de waarde van) verbinding.

Missie
Cultuur Verbindt Roosendaal stimuleert actieve en passieve deelname aan kunst en cultuur door een podium te bieden voor culturele verbinding, samenwerking en vernieuwing.

... Lees meer

Zet in agenda